Super ervaring bij mondzorg Berkien!

Duidelijke uitleg en instructie. Kostenplaatje wordt besproken en er is transparantie over hoe het behandelplan eruit ziet. Ik voelde mij gehoord en begrepen. De mondhygiënist is vriendelijk en geduldig. Ik had de naam Berkien al vaker in mijn kennissen kring gehoord en alleen maar goede verhalen. Dit maken zij zeker waar!

Keer op keer dezelfde goede service

Jamie is een super persoon en gaat zeer vakkundig te werk! Kom al een hele tijd hier en keer op keer dezelfde goede service.

 

Absoluut een aanrader

Absoluut een aanrader deze tandprotheticus en fijne mondhygiënisten. Ik raad deze praktijk zeker aan, vriendelijk personeel goede uitleg en altijd een luisterend oor. Vakkundige mensen! Bovendien goed bereikbaar en voldoende parkeerruimte nabij de praktijk.

Ze nemen echt de tijd!

Bij mondzorg Berkien word je op je gemak gesteld. Wat voor mij prioriteit 1 is. Ze laten je rustig wennen, voordat ze met liefde de mond door gaan. Alle handelingen worden in overleg gedaan en ze gaan op jouw tempo te werk. Je voelt totaal niet dat je de zoveelste patient bent, ze nemen echt de tijd!

Vrijwel pijnloos dankzij de nieuwste apparatuur

Fantastische behandeling want vrijwel pijnloos dankzij de nieuwste apparatuur. Betrokken mensen met aandacht en kennis van hun vak. Sinds ik hier kom is mijn gebit er zeker op vooruit gegaan.

Super fijne en lieve mensen

Super fijne en lieve mensen ,die respectvol omgaan met patiënten, goed uitleggen wat ze gaan doen. Zijn mensen met een hart voor het vak.

Persoonlijke aandacht en deskundig advies.

Het is altijd een prettige ervaring. Persoonlijke aandacht en deskundig advies. Meer dan tevreden over de praktijk.