sinds 1985

Mondzorg Berkien is gevestigd in Naaldwijk sinds 1985.

George Berkien en zijn dochters Jamie en Dorry runnen gezamenlijk de praktijk. Een warm familie bedrijf waar jaren lange ervaring, kennis en persoonlijke aandacht centraal staan. Naast tandprothetische behandelingen (uitneembare protheses) kunt u ook terecht bij de mondhygienist voor parodontale en mondhygiëne behandelingen. Voorkomen is beter dan genezen is ons credo! Door te zorgen voor een goede mondhygiëne, kunt u tandheelkundige problemen vaak voorkomen.

Wij maken gebruik van de nieuwste materialen en moderne technieken.

Berkien 22

George berkien Tandprotheticus

George is sinds 1975 in de tandtechniek werkzaam. Direct na de opleiding tot tandtechnicus, heb ik de tandprothetische opleiding met succes afgerond. Brede ervaring heb ik o.a. opgedaan als chef op een prothese afdeling van een groot laboratorium in Haarlem. Na enkele jaren hier te hebben gewerkt, wilde ik graag mijn eigen praktijk beginnen. In 1985 kwam mijn wens uit en ben ik in Naaldwijk een eigen praktijk gestart.

Tot op heden ben ik nog steeds even trots en gepassioneerd als aan de start van mijn carrière. Als tandprotheticus ben je zelfstandig werkzaam in het vervaardigen van gebitsprotheses en klikgebitten. Een doorverwijzing van een tandarts is niet nodig.

george 9709

Jamie Berkien mondhygienist

In 2010 is oudste dochter Jamie afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde Amsterdam. Sinds die tijd ben ik tevens een dag werkzaam als Mondhygiënist op de poli kaakchirurgie en bijzondere tandheelkunde in het ErasmusMC Rotterdam. Hier werk ik voornamelijk met oncologie patiënten die radio of chemotherapie krijgen, maar ook patiënten die een transplantatie zullen ondergaan brengen een bezoek aan de mondhygiënist. Deze patiëntengroep is kwetsbaar en heeft speciale mondverzorging en begeleiding nodig.

Werken in het Ziekenhuis geeft mij veel nieuwe kennis en inzicht in het vakgebied Mondzorg, welke ik ook meeneem in mijn dagelijks werk in de algemene praktijk. In 2012 is een lang gekoesterde droom uitgekomen en heb ik mijn eigen mondhygiëne praktijk gestart binnen de bestaande praktijk van mijn vader.

 

jamie 9640

Dorry Berkien mondhygienist

Sinds enkele jaren is ook zus Dorry het team komen versterken. In 2016 behaalde zij haar diploma Mondzorgkunde Utrecht. Dorry heeft een extra specialisatie kindermondzorg gevolgd en is zeer kundig in het behandelen van angstige kinderen en volwassenen.

Beide mondhygienisten zijn lid van de NVM-beroepsverening en staan ingeschreven in het KRM-kwaliteitsregister.

BIG Jamie 59928729679            

BIG Dorry 89928998979

dorry 9729

Siham Arouch Mondhygiënist

Sinds 2021 is Siham het mondhygiëne team komen versterken. In 2016 behaalde zij haar diploma Mondzorgkunde in Utrecht.Sindsdien is zij werkzaam in de algemene tandartspraktijk waar zij als allround mondhygiënist veel kennis en ervaring heeft opgedaan.BIG registratie 49930271279

WhatsApp Image 2021 12 20 at 12.36.20 PM 1

ondersteunend team

Mondzorg Berkien heeft ook een ondersteunend team achter zich, hieronder maakt u kennis met onze collega’s.

wouter 9676

Wouter

Tandtechnieker
Werkzaam bij Mondzorg Berkien sinds 2018

melissa

Melissa

Balie & telefonie
Werkzaam bij Mondzorg Berkien sinds 2022

diana 9687

Diana

Administratie & Telefonie
Werkzaam bij Mondzorg Berkien sinds 1986