sinds 1985

Mondzorg Berkien is gevestigd in Naaldwijk sinds 1985. Wij zijn een warm dynamisch familie bedrijf waar jaren lange ervaring, kennis en persoonlijke aandacht centraal staan.

Sinds eind 2022 is de locatie mondhygiëne verhuisd naar het Schiereiland 56 in Naaldwijk. Op deze nieuwe locatie staan rust en ruimte centraal. U kunt hier bij ons terecht voor alle preventieve en parodontale behandelingen

George Berkien, Tandprotheticus is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 37 in Naaldwijk en is de plek waar u terecht kunt voor alle prothetische voorzieningen (uitneembare protheses).

Voorkomen is beter dan genezen is ons credo! Door te zorgen voor een goede mondhygiëne, kunt u tandheelkundige problemen vaak voorkomen.

Wij blijven up-to-date door bij en nascholing en maken gebruik van nieuwste materialen en technieken.

Berkien 22

Jamie Berkien - Geregistreerd mondhygiënist

Mondzorgkunde IN-Holland Amsterdam 2010
Eigenaar Mondzorg Berkien sinds 2012
NVM 994421 BIG 59928729679

Het leukste aan mijn vak vind ik het ondernemen, geen dag en geen patient zijn hetzelfde. Ook haal ik veel voldoening uit patiënten die met angst en veel vragen binnenkomen en met een glimlach en gezonde mond de deur uitgaan.

Ik word blij van reizen! Het liefst zo ver mogelijk, maar dan wel met mijn lieve gezin. Ook wordt ik gelukkig van goeie koffie en pasta.

Jamie is Allround mondhygiënist en heeft 12 jaar gewerkt als Mondhygiënist op de poli kaakchirurgie en bijzondere tandheelkunde in het ErasmusMC Rotterdam. Hier heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan met oncologische patiënten die radio of chemotherapie krijgen.

 

 

 

IMG 7202

Dorry Berkien – Geregistreerd Monhygienist

Mondzorgkunde hoge school Utrecht 2016
NVM 995834 BIG 89928998979

Het leukste aan mijn vak vind ik de afwisseling tussen jong/oud en het zien verbeteren van de mondgezondheid door de juiste behandeling en motivatie.

Ik word blij van mijn dochter en een buitenritje op mijn paard. Ook op vakantie gaan is iets waar ik erg gelukkig van wordt.

Dorry is Allround mondhygiënist met specialisatie voor kindermondzorg en het behandelen van angstige kinderen en volwassenen.

IMG 7257

Siham Ahrouch – Geregistreerd mondhygiënist

Mondzorgkunde hoge school Utrecht 2016.
NVM 999936 BIG 49930271279

Het leukste aan mijn vak vind ik mensen bewust maken van hun mondgezondheid en dit naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast vind ik het een uitdaging om angstige patiënten over hun angst helpen.

Ik word blij wanneer patiënten hun mondgezondheid onder controle hebben en uitkijken naar de volgende behandeling.

Siham is Allround Mondhygiënist met specialisatie voor patiënten met kaak klachten.

IMG 7461

Suzanne van Staalduinen – Paro- preventie assistent

Opleiding tot tandartsassistente (2008) opleiding preventie assistente (2010) opleiding paro nazorg (2013).

Het leukste aan mijn vak vind ik de band die ik opbouw met de patiënten en mensen met een heerlijk fris gebit naar huis laten gaan. Ik word blij van mijn 2 kids, van heerlijk eten en mooie reizen.

Suzanne is Allround preventie assistent met specialisatie voor kinderen.

IMG 7213

Tahnee Baas – Mondhygienist

Mondzorgkunde hoge school Utrecht 2009.
NVM 993434

Het leukste aan het beroep mondhygiënist vind ik; patiënten helpen bij het behouden van een mooi en gezond gebit.

Ik word blij van mijn tweeling.

Tahnee is Allround mondhygiënist met specialisatie in het behandelen van parodontitis patiënten.

IMG 7467

Claire Tomberge - Mondhygienist

Mondzorgkunde hoge school Utrecht 2017
NVM 996860

Het leukste van mijn vak vind ik een goede vertrouwensrelatie opbouwen met de patient. Ook ben ik blij als er een prettige samenwerking ontstaat waarbij waarbij we tot een goed resultaat komen. 

Ik word blij van mijn zoontje, lekker eten en het strand

Claire is Allround mondhygiënist met specialisatie in het behandelen van parodontitis patienten

IMG 7248

George berkien Tandprotheticus

George is sinds 1975 in de tandtechniek werkzaam. Direct na de opleiding tot tandtechnicus, heb ik de tandprothetische opleiding met succes afgerond. Brede ervaring heb ik o.a. opgedaan als chef op een prothese afdeling van een groot laboratorium in Haarlem. Na enkele jaren hier te hebben gewerkt, wilde ik graag mijn eigen praktijk beginnen. In 1985 kwam mijn wens uit en ben ik in Naaldwijk een eigen praktijk gestart.

Tot op heden ben ik nog steeds even trots en gepassioneerd als aan de start van mijn carrière. Als tandprotheticus ben je zelfstandig werkzaam in het vervaardigen van gebitsprotheses en klikgebitten. Een doorverwijzing van een tandarts is niet nodig.

george 9709

ondersteunend team

Mondzorg Berkien heeft ook een ondersteunend team achter zich, hieronder maakt u kennis met onze collega’s.

wouter 9676

Wouter

Tandtechnieker
Werkzaam bij Mondzorg Berkien sinds 2018

diana 9687

Diana

Administratie & Telefonie
Werkzaam bij Mondzorg Berkien sinds 1986